6 Ağustos 2014 Çarşamba

Faberlic: Secret Story ruj

Bu sıcaklar daha çok sürecek mı, bilen var mı?
Fazlasıyla yoran sıcaklarda insanın makyaj yapası da gelmiyor. Ama ben bügün sizinle çok güzel rujları göstermek istiyorum. Faberlic markasına ait, Secret Story serisi rujlar.
Kısaca Faberlic'ten bahsedecek olursak, Rusya'da üretilen bir marka, oksijen içerikli. Secret Story serisi ise İntercos'ta üretiliyor. Secret Story serisinde ayrıca fondöten, pudra, göz kalemi, dudak kalemi ve oje yer almaktadır. Bu serinin ayrıca bir güzelliği var, ambalajları oldukça şık ve "albeni"li. 
Seride 14 farklı renk mevcut. Rujlara gelecek olursak, elimde 5 renk var:
*4196 - Klasik lüks
*4197 - Fransız öpücüğü
*4199 - Pembe hayal
*4200 - Şeftali saadeti
*4201 - Cennet leylağı
Rujun fiyatı ise 30,50 TL. Satış danışmanlardan satın alabilirsiniz Faberlic ürünlerini.
Oncelikle, kutusu çok değişik ve şık. Ve ruj bildiğimiz rujlardan değil, çok orijinal; çünkü alttan çıt sesi ile aşağıya doğru kayarak açılıyor. Çantada kolay açılmaz, bundan emin olabilirsiniz. Rujların aynı seride olmasına rağmen, rengi ile birlikte de özelliği de değişmektedir.Şimdi her rengi inceleyelim...
4196 - Pembe alttonlu, belirsiz pırıltılar içeren kahverengi ruj. Nemlendirmesi gayet iyi, kalıcılığı orta, 2 saat sonra tazelemek gerekiyor. Yumuşak yapısı sayesinde kolayca uygulanıyor. Pigmentasyonu iyi, hafif pudramsı kokuya sahiptır. Çizgilerde dolma ve birikme gibi bir sorunu yok.
 4197 - Belirsiz pırıltılar içeren pembe tonlu hoş bir renk. Özellikleri 4196 ruj ile aynı. Iki rengi de günlük makyajlarda rahatlıkla kullanılabilirsiniz.
 4199 - Tatlı açık pembe rengi. Nemlendirmesi iyi, yapısı yumuşak. Ama pigmentasyonu düşük, rengini alabilmek için 6-7 kat sürmem gerekiyor. Çizgilere birikme yapıyor, hoş bir görüntü değil açıkçası. Kalıcılığı yine aynı, 1-2 saat idare eder sizi. Hafif pudramsı bir kokusu var.
 4200 - Açık kahverengi tonda, 4196 dan biraz daha açık ve pırıltı içermiyor. Özellikleri 4196 ile aynı. Ve koyu göz makyajlarında kullanılabilecek bir renktır.
4201 - Çok zarif lila rengi. Yine 4199 gibi birikme sorunu var ve renk pigmentasyonu oldukça zayıf bana göre. Diğer özellikler ise 4196 ile aynı.
Özellikle 4196 ve 4197 renklere aşığım. Çok sık kullandığım renkler. Siz hangi rengi beğendiniz?
Sevgiler,
Ç.Anne

1 yorum :

  1. Hepsi çok hoş durmuş dudaklarında .
    Rujların tasarımı d çok zarif duruyor.

    YanıtlaSil